Loading...

Paljon kysymyksiä

Oli helmikuun kylmä ja pimeä ilta. Roopelle oli järjestetty yllätyssyntymäpäiväjuhlat, joihin oli saapunut vieraita ja tuttuja. Mukana joukossa olivat myös Olli ja Kalle, jotka seisoskelivat jostain syystä ulkona, mutta lämmittivät itseään nestemäisellä lämmöllä sisäisesti. Roope paukahti paikalle ja alkoi jauhamaan lempiaiheestaan: halusta ryhtyä yrittäjäksi. Ja siitä että miksei kukaan halua lähteä hänen mukaansa yrittämään. Hemmetti.

Seuraavaksi avasi Olli suunsa siitä, kuinka hänkin oli miettinyt eteenpäin menemistä nykyisestä työpaikastaan. Kalle yhtyi samaan lauluun, että johonkin olisi päästävä. Eteenpäin, muualle, oppimaan uutta, johonkin.

Tällöin syttyi loisteputki kaikkien putkiaivoissa.

Voisiko se olla mahdollista? Voisiko se olla mahdollista, että yhdessä työllistäisimme kaikki itsemme?

Aloimme miettimään tätä komboa:

  • Roope osaa webin
  • Olli osaa printin
  • Kalle osaa valokuvauksen

Tässähän on aivan täydellinen yhteenliittymä!

EIKÖHÄN TEHDÄ TÄMÄ!

Seurasi pitkät, epäröivät ja laahustavat kuukaudet entisissä töissämme. Helmikuu, maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu. Liiketoimintasuunnitelmaa ja muita yritykseen liittyviä suunnitelmia ja laskelmia tehtiin joka viikko, tottakai saunoen. Yksi kerrallaan irtisanoutuessamme päässä kumisi kaikki mahdolliset uhkakuvat ja epätietoiset kysymykset.

Olisiko se kannattavaa? Mikä on meidän visio? Missä me toimimme? Kenelle me edes myymme?

Mutta lopulta kun kesäkuun ensimmäinen päivä tuli, Ohoi Creative Oy oli kaupparekisterissä, oma liiketila Järvenpään Mannilantieltä vuokrattuna ja starttirahahakemuksetkin hyväksyttynä.

Oli irrallinen, mutta onnellinen olo.

Jatkuu…

2018-01-02T09:52:54+00:00

Jätä kommentti