Järvenpään Hammaslääkärikeskus

30 vuotta toiminut Järvenpään Hammaslääkärikeskus kaipasi uutta raikasta ilmettä, uusia verkkosivuja, valokuvia, teippauksia, mainosmateriaaleja ja oikeastaan kaikkea mikä liittyy heidän brändiin ja markkinointiin.

Lähtötilanne

30 vuotta toiminut Järvenpään Hammaslääkärikeskus oli kokenut omistajanvaihdoksen muutama vuosi sitten ja nyt tuntui siltä, että brändiin ja markkinointtin kaivattin uutta raikasta meininkiä monipuoliselta kumppanilta, joka pystyy tarjoamaan koko paletin.

Ratkaisu

Yhteistyön alkaessa pidimme asiakkaan kanssa tiiviin työpajan, josta yhteenvetona rutistettiin ulos markkinointikonsepti. Tätä kautta saatiin jaettua asiakkaan toiveita ja myös meidän näkemyksiämme – ja luotua niistä raikas ja erottuva yritysilme. Yritysilmeen jälkeen otettin valokuvia, tehtiin verkkosivut ja useita markkinointimateriaaleja mm. messuille

Tulokset

Uusi yritysilme ja markkinointi on saanut hyvän vastaanoton. Messuilla, jossa yritysilme oli ensimmäistä kertaa näkyvillä, saatiin pelkkää hyvää palautetta ja mielenkiinto oli huomattavan korkea. Jopa pitkään Järvenpään Hammaslääkärikeskuksen palveluita hyödyntäneet ihmiset ovat antaneet positiivista palautetta uudesta ilmeestä.

Mitä tehtiin?

Markkinointikonsepti
Yritysilme
Verkkosivut
Valokuvaus
Ikkunateippaukset
Messumateriaalit
Markkinointimateriaalit
T-paidat

Katso myös nämä työmme

Valikko