Brändisi syntyy ja elää ihmisten
mielessä – halusit sitä tai et.

Onnistumiseen tarvitaan luovia oivalluksia ja rakentamiseen
draivia sekä suunnitelmallisuutta. Me löydämme ratkaisut.

Brändisi on se mitä sinusta puhutaan, kun et ole paikalla. Se ei kuitenkaan synny ja elä tyhjiössä. Päinvastoin brändi menestyy ja voi hyvin vain, kun se on huolella suunniteltu.

Brändityö voidaan aloittaa puhtaalta pöydältä. Luomalla huolellisesti lähtökohtiisi, visioosi ja tavoitteisiisi perustuva strategia. Vai onko brändisi saavuttanut jo kivijalkansa, johon olet tyytyväinen? Hyvä. Sulavasti rullaavaa brändipyörää ei pidä keksiä uudelleen. Ohoi kiillottaa, hioo ja konseptoi toimivia juttuja myös vakiintuneemman brändin tueksi.

Markkinointistrategia

Markkinointistrategia

Markkinointia ei tehdä pimeässä sohien. Johdonmukainen markkinointistrategia on huolella kasaan koottu pohjapiirros, joka tukee myyntiä ja kasvua. Hämärässä meitä johdattava valo, joka perustuu lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteisiimme.

Markkinointisuunnitelma

Markkinointisuunnitelma

Menestyksekäs markkinoinnin mestariteos vaatii konkreettisen reseptin. Mitä ainesosia tarvitsemme onnistuaksemme? Miten käytännössä yhdistämme nämä palaset sellaiseksi kokonaisuudeksi, että sen pohjalta luodaan tuloksia?

Markkinointikonsepti

Markkinointikonsepti

Markkinoinnissa ei ole enää kyse vain tavaroista tai palveluista, joita myyt. Tehokas markkinointi koostuu niistä tarinoista, joita ihmisille kerrot. Konsepti on prosessimme luova osuus. Nyt saa kreata.

Brändistrategia

Brändistrategia

Sen sijaan mitä brändisi on, kerrotaan miksi se on. Mikä on sen merkitys eli miksi se on olemassa? Mitä se tarjoaa ihmisille? Miten se elää maailmassa? Mitä sen kanssa toimivat ihmiset voivat siltä odottaa?Vasta näiden linjojen päälle luomme sen kuoren ja äänen, jota brändi voi ylpeydellä esitellä.

Tiia Lintula

Asiakkuusjohtaja, brändiosaaja
Ohoi Brand

010 418 0880
tiia@ohoicreative.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Valikko