Ohoi Digital

Verkkosivuista verkkokauppoihin ja mobiilipalveluihin.

Miten digitaaliset ratkaisunne rakentavat brändiänne ja houkuttelevat ostamaan parhaalla mahdollisella tavalla? Meillä on näkemys.

Koko yhteiskuntaamme järisyttänyt digitalisaatio toistuu ihmisten puheissa joskus ärsyttävyyteen asti.

Tarkoitti puhuja digitalisaatio-termillä mitä tahansa, on kyseessä suuri muutos niissä tavoissa ja mahdollisuuksissa, mitä uudenlaiset markkinoinnin toimenpiteet tarjoavat. Tätäkin tekstiä lukiessa vastaanotat digitaalista viestintää.

Digitaalisen markkinoinnin ala on jatkuvasti kehittyvä ja elävä kenttä. Siksi siellä menestyminen vaatii uusinta tietoa uusista teknologisista mahdollisuuksista, trendeistä ja näiden optimaalisesta käytöstä. Verkkosivuston päivittämisestä sosiaaliseen mediaan ja asiakasta aina palvelevasta verkkokaupasta tulokselliseen hakukonemarkkinointiin.

Verkkosivut

Toimivat verkkosivut eivät ole vain markkinointimateriaalia. Ne ovat brändisi digitaalinen koti, johon käyttäjät ja asiakkaat päätyvät ja jossa he voivat tutustua brändiisi ja tarjontaasi omalla ajallaan. Tehdään verkkosivuistasi siis kerralla loistavat.

Verkkokaupat

Verkkokaupat

Verkkokaupassa asiakas toimii yksin ilman myyjän läsnäoloa. Mitä hän siellä näkee ja kokee? Myyntiputkessa vaikuttava ja kaiken tarpeellisen käyttäjälle tarjoava ostoskokemus on kaiken A ja O. Hyvä sisältö ja teknisesti toimiva ratkaisu ohjaavat käyttäjää oikeaan paikkaan turvaten tuloksellisen myynnin.

Sosiaalisen median strategia

Sosiaalisen median strategia

Sosiaalisen median toteuttaminen johdonmukaisesti ja tuloksellisesti vaatii strategista suunnittelua. Sosiaalisen median strategiassa suunnitellaan tavoitteet, kohderyhmät, kanavat, mittarit ja aikataulut tarkasti. 

Sosiaalisen median sisällöntuotanto

Sosiaalisen median markkinointi

Älä huuda vaan keskustele yleisön kanssa. Vaikuttava sosiaalisen median tekeminen on paljon enemmän kuin päivityskalenteri excel-tiedostossa. Se on oikeiden ihmisten tavoittamista ja vaikuttavan sisällön sekä keskustelufoorumin tarjoamista brändisi alla.

Roope Lehtoranta

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija, luova johtaja
Ohoi Digital

010 418 0881
roope@ohoicreative.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Valikko