Ohoi Film

Ennennäkemättömän vahvoja tunteita ja kerrontaa.

Onnistuneella videolla kerrot brändisi tarinaa mieleenpainuvimmin. Miten se tehdään laadukkaasti? Me muunnamme brändisi upeaksi videoksi käsikirjoituksesta kuvaukseen ja lopputeksteihin.

Ihmiset rakastavat videoita. Videoformaatin merkitys kanavassa kuin kanavassa onkin suurempi kuin koskaan.

Liikkuvan kuvan keskeinen rooli korostuu erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa sen vaikuttavuus ja osallistuttamisen taso saa muut mediat vapisemaan pelosta. Mutta liikkuvan kuvan valta ei jää tähän.

Videoiden tarve kasvaa hetki hetkeltä isommaksi. Uusia käyttötapoja, kanavia ja konsepteja syntyy lisää jatkuvalla syötöllä. Me Ohoilla tiedämme hyvin, että yrityksen digitaalisissa kanavissa ei ole mitään liikkuvan kuvan voittanutta. Yhteistyökumppaninasi tuotamme koko videoprojektin käsikirjoituksesta kuvauslokaation etsimiseen ja castingin hoitamiseen. Todellinen taika tapahtuu jälkikäsittelyssä, joka viimeistelee sykähdyttävän lopputuotteen.

Videosta on moneksi. Tuotos on pienimmillään animoitu logo sopivassa paikassa. Sosiaaliseen mediaan pituudeltaan ja ominaisuuksiltaan optimoitu klippi taas ohjaa käyttäjiä haluttuun paikkaan tai tiedottaa heitä haluamastamme aiheesta luovalla tavalla. Televisiomainontaa säätelevät taas omat lainalaisuutensa. Ohoi suunnittelee, kirjoittaa, tuottaa ja editoi myös priimatason brändileffoja, jotka avaavat tarinaasi vahvemmin kuin mikään muu.

Katsele esimerkkivideoitamme:

Brändivideot

Brändivideot
Mainosvideot
Yritysvideot
Fiilisvideot

Henkilöhaastattelut
Tiimiesittelyt
Tilannevideot
Tapahtumavideot

Tuote-esittelyvideot

Tuote-esittelyvideot
Somevideot
Esittelyvideot
Tilaesittelyvideot

Ilmavideot

Ilmavideot
360-videot
Musiikkivideot
AR-videot

Kalle Särkkä

Valokuvaaja, graafikko
Ohoi Photo

010 418 0882
kalle@ohoicreative.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Valikko