Ohoi Photo

Yksi hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat huonoa kuvaa.

Millainen kuva vangitsee ihmisten huomion kertoen juuri sinun brändisi tarinaa? Me tarjoamme lumoavia vaihtoehtoja.

Ihmiset näkevät joka päivä satoja, jopa tuhansia valokuvia. Hyvin visuaalisessa kulttuurissamme ihmisten silmät ovat myös kehittyneet erottamaan hyvän ja huonon kuvan toisistaan.

Valokuva pysäyttää hetken, joka tiivistää sinun brändisi tarinan ihmisiä koskettavaan muotoon. Suunnitellaan markkinoinnin kuvastosi siis kerralla kuntoon.

Kuva toimii kaikissa kanavissa. Valokuvin varustettuja artikkeleita ja tiedotteita luetaan huikeasti enemmän kuin kuvattomia. Kuva tukee myös myyntiä. Vaikkapa yrityksen myyntihenkilön vastaanottamat yhteydenotot kasvavat selkeästi hyvä valokuvan tuodessa yhteystietojen oheen inhimillisen katseen. Verkkokaupassa erinomainen tuotekuva on taas monesti kuluttajan myyntipäätöksen viimeistelevä tekijä.

Valokuva on enemmän kuin nätti hymy ja salamanvälähdys. Hyvä kuvamateriaalia vaatii konseptin taustalleen. Konseptin tulee kulkea käsi kädessä brändisi äänensävyn ja muun tekemisen kanssa. Me Ohoilla luomme valokuvakonseptin lisäksi suunnitelman itse kuvaussessioille. Vasta sitten on aika alkaa luomaan itse kuvamateriaalia.

Näin varmistanne, että kuvatyylit, kuvauspaikat, valaistus, kuvissa esiintyvät henkilöt, somistukset ja kuvien jälkikäsittely toteutuu juuri eikä melkein. Kun valokuvaukset on suunniteltu huolella, järjestelty täsmällisesti ja materiaali jälkikäsitelty millintarkasti, kuvasi erottuvat varmasti. Niin digissä, printissä kuin turuilla ja toreillakin.

Vahvalaatuinen kuvavarasto pitkälle tulevaisuuteen on jokaisen yrityksen ja muun viestijän etu. Tarvittaessa luomme käyttöösi myös kuvaohjeiston, joka neuvoo tulevia kuvaajia tuottamaan johdonmukaista valokuvamateriaalia brändisi vahvistukseksi.

Tässä esimerkkikuviamme:

Brändikuvat

Henkilökuvat

Ilmakuvat

Tapahtumakuvat

Brändikuvat

Brändikuvat
Mainoskuvat
Yrityskuvat
Fiiliskuvat

Henkilökuvat

Henkilökuvat
Tiimikuvat
Tilannekuvat
Tapahtumakuvat

Tuotekuvat

Tuotekuvat
Somekuvat
Esittelykuvat
Tilakuvat

Ilmakuvat

Ilmakuvat
360-kuvat
Kuvasarjat
Kuvakertomukset

Kalle Särkkä

Valokuvaaja, graafikko
Ohoi Photo

010 418 0882
kalle@ohoicreative.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Valikko