Ohoi Print

Älkää pysäyttäkö painokoneita!
Maailman vanhin käyttöliittymä
voi nimittäin erittäin hyvin.

Fyysiselle pinnalle painettu teksti tai kuva koskettaa ja puhuttelee ihmisiä edelleen. Printti ja digi myös tukevat toisiaan erinomaisesti.

Kirjoista flyereihin ja messuosastojen ulkoasuun. Henkilöstölehdistä ja katalogeista tapahtumajulisteisiin. 
Printistä on moneksi.

Digitalisoituvassa maailmassa koemme yhä suuremman osan päivittäisestä sisällöstämme jonkun laitteen ruudulta tai kaiuttimista. Oli kyseessä sitten pöytäkone, läppäri, tabletti, puhelin tai älykello.

Painettu kuva ja sana ei ole kuitenkaan menossa mihinkään. Päinvastoin, ikiaikainen printti tarjoaa yhä jotain, mihin digi ei veny. Painettu markkinointi tarjoaa käyttäjilleen jotain mukaan otettavaa ja hypisteltävää. Jotain konkreettista, johon voi palata myös silloin, kun on ykkösten ja nollien saavuttamattomissa – omasta halusta tai olosuhteiden pakosta. Luettu lehti jää julkisen tilan seinään, työpaikan taukotilaan tai kotiin myös sen kokemisen jälkeen.

Eikä printti ole vain vaihtoehto digille. Kaksikko tukee toisiaan erinomaisesti. Vaikkapa junan ikkunan teippauksien kautta ihmisten elämissä vilahtavat viestit voivat ohjata käyttäjiä toisiin kanaviin. Vastavuoroisesti digitaaliset tarinat voidaan jalkauttaa “todelliseen maailmaan”, jossa brändisi viestintä elää aivan eri tavalla kuin älypuhelimen näytöllä.

Meille printti on muutakin kuin tulostettua digiä. Luovan ratkaisun, konseptin ja visuaalisen ilmeen jälkeen varmistamme, että yhteistyökumppanimme painama lopputulos kunnioittaa luovan idean ansaitsemaa ulkoasua ja toimivuutta.

Tässä suunnittelemiamme painotuotteita:

Hyvinvointia venyttelystä
Käyntikortit
Korttikuvitukset
Pizzalista
Esite
Lammaskallion Audio
eTasku

Käyntikortit
Esitteet
Kuvastot
Flyerit

Tarrat
Julisteet
Teippaukset
Suurkuvatulosteet

Messuosastot
Myymälät
Popup-pisteet
Beachflagit

Lehdet
Kirjat
Asiakaslehdet
Oppaat

Olli Ahvenlampi

Painotuotteiden asiantuntija, graafikko
Ohoi Print

010 418 0883
olli@ohoicreative.com

Jätä yhteydenottopyyntö

Valikko