Rekry2019-02-14T17:20:31+00:00

Näkemyksellinen web developer

Etsimme sinua, yhteistyökykyistä, osaavaa ja innokasta tyyppiä täydentämään tiimiämme verkkosivustojen ja digitaalisten ratkaisuiden kehittäjänä. Kykenet hahmottamaan tarvittavat tekniset ratkaisut erilaisten visuaalisten ja käyttökokemukseen liittyvien vaatimusten taustalle ja myös toteuttaa ne. Sinulla on myös antaa omaa näkemystä digitaalisten ratkaisujen käyttökokemuksen maksimoimiseksi.

Tähän asti olemme pääasiallisesti toteuttaneet asiakkaidemme verkkosivustototeutukset WordPress-julkaisualustalle, joten on tärkeää, että WordPress-ympäristö on sinulle tuttu. Olemme avoimia myös muillekin julkaisualustavaihtoehdoille taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan. Responsiivisuus, käyttäjäystävällisyys sekä korkea laatu ovat tärkeässä osassa kaikissa toteutuksissamme.

Arvostamme vastuuntuntoista työotettasi ja tarkkasilmäisyyttäsi toteutuksissa. Jos vielä olet kiinnostunut verkkokauppatoteutuksista ja pystyisit itsenäisesti viilaamaan visuaalisia elementtejä teknisen toteutuksen ohella, olet mitä todennäköisimmin etsimämme henkilö!

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi meille työnäytteidesi, CV:si sekä palkkatoiveesi kera sähköpostitse osoitteeseen ohoi@ohoicreative.com.

Työn luonne muokataan hakijan toiveiden ja osaamistason mukaan joko harjoitteluksi, määräaikaiseksi, osa-aikaiseksi tai myöhemmin jopa vakituiseksi työsopimukseksi.

Työ alkaa heti kun löydämme sinut!

Avoin hakemus

Voit myös aina laittaa meille avoimen hakemuksen!

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi meille työnäytteidesi, CV:si sekä palkkatoiveesi kera sähköpostitse osoitteeseen ohoi@ohoicreative.com.